Skip to content

                                Drijver Films            
           Beeldende verhalenvertellers;
van prikkelende bedrijfsfilm tot                                                             ontroerende documentaire. 

Drijver Films       
Beeldende verhalenvertellers;
van prikkelende bedrijfsfilm tot    ontroerende documentaire. 

Elk verhaal begint met nieuwsgierigheid. 

Wij zijn nieuwsgierig naar verhalen van mensen. Krachtige verhalen die niet alleen informatie overbrengen maar ook iets losmaken bij de kijker. Dat vraagt om vakmanschap. Om creativiteit, oog voor detail, een journalistieke blik, de juiste vraagstelling, het vermogen om goed te luisteren en de kunst om mensen op beeld zichzelf te laten zijn. Het verhaal moet geloofwaardig zijn. Verrassend in beeld gebracht als het kan, sober als het nodig is.

Onze brede interesse zorgt voor diversiteit in ons werk. Of het nu gaat om een corporate film over een industrieel project, een intiem real-life portret over jeugdzorg of een kunst documentaire.

Drijver Films maakt documentaires
en films in opdracht voor interne en externe voorlichting, promotie en educatie.

Drijver Films maakt documentaires
en films in opdracht voor interne en externe voorlichting, promotie en educatie.

MVO en kunst & cultuur
Wij vinden het belangrijk dat er verbindingen zijn tussen mensen die streven naar een duurzame samenleving en maatschappelijk verantwoord ondernemen.”. Dat iedereen kansen krijgt. Kunst en cultuur moet voor iedereen bereikbaar zijn. Omdat bij organisaties en initiatieven de financiële mogelijkheden beperkt kunnen zijn, hanteren wij daarom in sommige gevallen een speciale MVO- of een kunst- en cultuurkorting op onze productiekosten.