Skip to content

Drijver Films is breed inzetbaar. We maken films voor interne en externe voorlichting, promotie en educatie. Daarnaast produceren we, in opdracht of op eigen initiatief, documentaires en programma’s voor televisie. We werken door heel Nederland, maar draaien ook regelmatig in het buitenland. We filmden de laatste jaren in onder andere Duitsland, Oostenrijk en Japan.

Film is de ultieme vorm van verhalen vertellen.

Krachtige verhalen die niet alleen informatie overbrengen maar ook iets losmaken bij de kijker. Dat vraagt om vakmanschap. Om creativiteit, oog voor detail, een journalistieke blik, de juiste vraagstelling, het vermogen om goed te luisteren en de kunst om mensen op beeld zichzelf te laten zijn. Het verhaal moet immers geloofwaardig zijn.

Authenticiteit vinden we belangrijk. Onze brede interesse zorgt voor diversiteit in ons werk. Of het nu gaat om een corporate film over een bouwproject van 50 miljoen of om een intiem real-life portret over jeugdzorg, we zoeken unieke oplossingen. We maken onze films met veel plezier, vanuit betrokkenheid en met oog en oor voor kwaliteit. Afgestemd op uw wensen, doel en mogelijkheden. Kijk verder om een indruk te krijgen van ons werk en onze opdrachtgevers.