neon arrow

OVER ONS

Patrick Drijver en Leonie Kippers vormen samen de kern van Drijver Films en wij houden ons bezig met audiovisuele communicatie. Het vertellen van verhalen met beelden is ons vak en onze passie. Onze brede achtergrond -kunstacademie, scenarioschrijven, journalistiek en sociale psychologie- helpt ons daarbij.
Een flexibel en creatief team, dat ervaring combineert met een frisse blik. Per project aangevuld met gespecialiseerde professionals, bijvoorbeeld Bert (editor), Robert (camera), Willem (geluidsnabewerking), Maarten (muziek en audio) of Oscar (animatie). Want soms is er meer nodig om het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken.

Elk verhaal begint met nieuwsgierigheid. Wij zijn nieuwsgierig naar wat u wilt vertellen, om de beste oplossing voor u te vinden. Wilt u een boodschap overdragen of juist een gevoel overbrengen? Is uw doel om te informeren, te verkopen, te enthousiasmeren, te leren of vooral te amuseren? Wij zoeken voor u de passende oplossing door research te vertalen naar een oorspronkelijk concept. Verrassend als het kan, sober als het nodig is.

over ons

MVO en kunst & cultuur
Wij vinden het belangrijk dat er verbindingen zijn tussen mensen die streven naar een duurzame samenleving. Dat iedereen kansen krijgt. Kunst en cultuur moet voor iedereen bereikbaar zijn. Omdat bij organisaties en initiatieven de financiële mogelijkheden beperkt kunnen zijn, hanteren wij daarom in sommige gevallen een speciale MVO- of een kunst- en cultuurkorting op onze productiekosten.